Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Έκρηξη» αγάπης της Λάουρα Γκαρσία για τον Πάμπλο! (ΦΩΤΟ)

Ο ΠΑΟΚ σαν σήμερα, πριν δύο χρόνια γιόρτασε την κατάκτηση του πρώτου του νταμπλ, το οποίο ήρθε με ένα αήττητο ρεκόρ αγώνων στο πρωτάθλημα και την επικράτηση επί της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό γεγονός που συνοδεύει την 11η Μαΐου καθώς σαν σήμερα πριν 44 χρόνια γεννήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία. 

Η σύζυγος του Ουρουγουανού δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί μέρος αυτής της ιδιαίτερης ημέρας για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ και εξέφρασε την αγάπη της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ανήμερα της 11ης Μαΐου της φετινής χρονιάς ο Πάμπλο Γκαρσία γιορτάζει τα 44α γενέθλια του! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε καταγράφοντας την πορεία της καριέρας του από την Ουρουγουάη ως τον πάγκο του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Χρόνια πολλά Πάμπλο! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 44, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Οι συστάσεις για το ποδοσφαιρικό βιογραφικό του Πάμπλο Γκαμπριέλ Γκαρσία Πέρες είναι περιττές.  Ο σπουδαίος Ουρουγουανός μέσος αποφάσισε να συνδέσει την ζωή του με τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει στα γήπεδα ως προπονητής της Κ20, στη συνέχεια της Κ19 και πλέον ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας. Εχει ήδη κατακτήσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα με την Κ19. Την περίοδο 2014-15, άλλωστε, έκανε ένα σύντομο πέρασμα και από το τεχνικό team της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A‘.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Γκαρσία ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς, συνέχισε στην Πενιαρόλ και έξι μήνες μετά πήρε μεταγραφή για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που τότε αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Μετά από δύο καλές περιόδους, μετακόμισε στην Ιταλία και στη Μίλαν, ωστόσο δόθηκε δανεικός στη Βενέτσια. Την επόμενη περίοδο επέστρεψε στην Ισπανία και στην Οσασούνα, οι εμφανίσεις του με την οποία του εξασφάλισαν τριετές συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης, το καλοκαίρι του 2005. Την πρώτη του περίοδο μάλιστα στη Μαδρίτη έκανε 25 εμφανίσεις με τη Ρεάλ να τερματίζει δεύτερη στο πρωτάθλημα.

Ο τότε προπονητής της Ρεάλ, ωστόσο, Φάμπιο Καπέλο τον έστειλε ως δανεικό στη Θέλτα Βίγο. Από εκεί πέρασε στη Ρεάλ Μούρθια μέχρι και το καλοκαίρι του 2008, οπότε υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Λίγο πριν σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα πέρασε από την Ξάνθη. Την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Ουρουγουάης έκανε στις 13 Δεκεμβρίου του 1997 σε ένα παιχνίδι εναντίον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Συμμετείχε στο Κόπα Αμέρικα το 1999 και στο Μουντιάλ του 2002.

Η ζωή του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ΠΑΟΚ πλέον και δη με αρκετές γενιές ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών ως προπονητής της Κ19 και της 17, με τις οποίες πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα, αλλά κι από τη φετινή σεζόν με την Α Ομάδα, καθώς βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο από τον περασμένο Οκτώβρη.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Χρόνια Πολλά Πάμπλο!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ