Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σαββίδης: «Μέχρι το τέλος για να μη μείνει καμία σκιά»

Σαββίδης: «Μέχρι το τέλος για να μη μείνει καμία σκιά»

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Τούμπα μετά την απόφαση του CAS και πλέον στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για έναν δεύτερο γύρο, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να καλείται να δικάσει επί της ουσίας την υπόθεση και να μην μείνει υιοθετήσει την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Από τη στιγμή που το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο κράτησε ανοιχτό τον φάκελο, οι ασπρόμαυροι περιμένουν να οριστεί μια νέα επιτροπή και να δικάσει την υπόθεση από το μηδέν.

Στο άκουσμα των ευχάριστων νέων από τη Λοζάνη, ο Ιβάν Σαββίδης από το Ροστόφ, όπου βρίσκεται, ήρθε σε επικοινωνία με τα στελέχη και τους άμεσους συνεργάτες του στην ΠΑΕ.

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη και για την εξαιρετική προετοιμασία που έκανε ο σύλλογος. Ταυτόχρονα, έστειλε το μήνυμά του για εγρήγορση και ετοιμότητα μέχρι τη μεγάλη δικαίωση: «Ήταν μια νίκη, αλλά δεν κερδήθηκε ο αγώνας. Θα φτάσουμε την υπόθεση μέχρι το τέλος. Δεν πρέπει να μείνει καμία σκιά πάνω από την Τούμπα».

Ο Σαββίδης στις συνομιλίες, που είχε, άφησε να εννοηθεί ότι μετά την οριστική δικαίωση ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί και με τον ρόλο όλων αυτών που επιχείρησαν να τον διαλύσουν και να χάσει ένα ακόμα πρωτάθλημα, όπως αυτό του 2017-18.