Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μολό

Η επιστροφή του Μολό στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και το μήνυμά του (ΦΩΤΟ)

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός άλλαξε προπονητή, υπάρχουν και νέα δεδομένα για κάποιους παίκτες. Ο πρώτος που επέστρεψε ήταν ο Αργύρης Καμπετσής. Στο Ηράκλειο, μάλιστα, αγωνίστηκε και στα τελευταία λεπτά. 

Ο επόμενος που ενδεχομένως να πάρει την ευκαιρία του είναι ο Γιοάν Μολό. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι και πολύ γρήγορα ο Γιώργος Δώνης τον τέλειωσε. Οι Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος συνέχισαν σε αυτό το μήκος κύματος, αλλά πλέον ο Γάλλος εξτρέμ επιστρέφει.

Προπονήθηκε κανονικά σήμερα και στη συνέχεια έστειλε και το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Η δίψα του να παίξει είναι ξεκάθαρη και είχε φανεί και από την προηγούμενη φορά που τοποθετήθηκε δημοσίως.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Σήμερα θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον Θεό γι’ αυτή τη στιγμή. Έκανα φουλ προπόνηση με την ομάδα και είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου και που γυμνάστηκα με τους συμπαίκτες μου. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί, αλλά είμαι ευγνώμων, ευχαριστώ γι’ αυτή τη στιγμή. 237 μέρες. Έξι προπονήσεις την εβδομάδα. Ένα ρεπό. Και σήμερα νιώθω σαν να είμαι παιδί που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο».