Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

«Δένει» Ξενόπουλο και Χριστογεώργο ο Παναθηναϊκός - Προς δανεισμό ο Ζαγαρίτης

Τις τελευταίες εκκρεμότητες αναμένεται να λύσει ο Τσάβι Ρόκα με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναζητά τον εκλεκτό της μεσαίας γραμμής, με το όνομα του Μπενιάτ Ετσεμπαρία να βρίσκεται ψηλά στην πράσινη λίστα, αλλά να μην είναι το μοναδικό.

Το θέμα της απόκτησης χαφ αναμένεται να λυθεί σύντομα, με τον Ρόκα να «χτενίζει» την αγορά στην προσπάθεια ανεύρεσης ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 6άρι όσο και ως 8άρι.

Οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στον Ισπανό τεχνικό διευθυντή και τον Ντάνι Πογιάτος θα γίνουν σύντομα και στη συνέχεια θα προχωρήσουν και οι επόμενες ενέργειες του τριφυλλιού που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Ανάμεσά τους είναι και η ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τους δύο νεαρούς τερματοφύλακες Βασίλη Ξενόπουλο και Νίκο Χριστογεώργο, τους οποίους προορίζουν οι πράσινοι για μπακ απ του Σωκράτη Διούδη.

Τα συμβόλαια των δύο Ελλήνων γκολκίπερ λήγουν το καλοκαίρι του 2021, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, παρότι η επαφή που έχει γίνει ως τώρα είναι επιδερμική, να επιθυμούν την ανανέωσή τους μέχρι το 2023.

Στην ίδια εξίσωση μπαίνουν και οι Βασίλης Ζαγαρίτης και Δημήτρης Καραγιάννης, με τους ιθύνοντες του τριφυλλιού να προτείνουν ανανέωση της συνεργασίας των δύο παικτών, με την προοπτική να δοθούν στη συνέχεια δανεικοί, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν στους πράσινους.