Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η εισήγηση Δώνη σε Ρόκα για Αλεξανδρόπουλο-Ζαγαρίτη

Η εισήγηση Δώνη σε Ρόκα για Αλεξανδρόπουλο-Ζαγαρίτη

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Βασίλης Ζαγαρίτης είναι οι δύο που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ειδικά ο πρώτος ήταν εκπληκτικός. Με σωστές τοποθετήσεις, κούρσες και αλάνθαστες μεταβιβάσεις έκανε ό,τι ήθελε στο κέντρο.

Από την άλλη, ο Ζαγαρίτης κρατούσε τη θέση του και μάλιστα, με τις 2-3 κούρσες, που έκανε, δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Τόσο ο Αλεξανδρόπουλος όσο και ο Ζαγαρίτης έχουν δώσει καλά δείγματα. Ο Γιώργος Δώνης τους πίστευε από την αρχή και συνεχίζει να τους πιστεύει.

Μάλιστα, στην γραπτή του εισήγηση έχει αναφέρει στον Τσάβι Ρόκα να μην κινηθεί ο Παναθηναϊκός για εξάρι και αριστερό μπακ, αλλά να εμπιστευθεί η ομάδα αυτούς τους δύο ως εναλλακτικές λύσεις.

Από την άλλη, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού ψάχνει για ένα δυναμικό χαφ στο κέντρο, αλλά και για έναν παίκτη στα αριστερά από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Το θέμα είναι ότι αν αποκτηθεί μπακ, ο 19χρονος Ζαγαρίτης είτε θα δοθεί δανεικός είτε θα πάρει ελάχιστες ευκαιρίες.

Από την άλλη, η παρουσία του 18χρονου Αλεξανδρόπουλου στο ρόστερ είναι δεδομένη, απλά αν ο Παναθηναϊκός πάρει «κόφτη», τότε ο νεαρός αμυντικός χαφ θα πάρει λιγότερες ευκαιρίες.