Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κλειστό 3.000 θέσεων και στίβος στον Βοτανικό!

Κλειστό 3.000 θέσεων και στίβος στον Βοτανικό!

To πρότζεκτ του Βοτανικού έχει μπει στις... ράγες και υπάρχει κινητοποίηση για το κλειστό γήπεδο.

Στην ανακοίνωση της συμφωνίας με την ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκανε λόγο για γήπεδο 2.000 θέσεων, με την υποσημείωση πως υπάρχει η διάθεση να εξεταστεί σοβαρά η δημιουργία κλειστού με χωρητικότητα 2.500-3.000 θέσεων.

Η σκέψη έγινε πράξη στις συζητήσεις για τις διμερείς συμβάσεις. Οι άνθρωποι της «Μάνας του Λόχου» πρότειναν επίσημα στην ΑΕΠ Ελαιώνα την κατασκευή κλειστού 3.000 θέσεων, ώστε να φτάσει η χωρητικότητα στο μαξ και να είναι όλα συμβατά με τα στάνταρντς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο βόλεϊ!

Παράλληλα, προτάθηκε η δημιουργία στίβου περιμετρικά του ανοικτού γηπέδου, στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αθηναίων. Η έκταση αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προπονητικούς λόγους από τον Α.Ο.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι παρατηρείται μια (όχι ανησυχητική για τους χρόνους παράδοσης του πρότζεκτ) κωλυσιεργία σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση από τους αρμόδιους μελετητές και αρχιτέκτονες του έργου που αφορά το κλειστό γήπεδο. Για το ποδοσφαιρικό, που είναι και η προτεραιότητα όλων, δεν υπάρχουν καθυστερήσεις.

Απαιτείται, όμως, άμεσα να κλείσει και αυτό το θέμα ώστε να προχωρήσουν Ερασιτέχνης, Δήμος και ΑΕΠ Ελαιώνα στην οριστική συμφωνία για τις διμερείς συμβάσεις, προκειμένου να παρουσιαστούν έγκαιρα στη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Α.Ο. που θα κρίνει και το μέλλον του έργου.