Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πού συμφωνεί και πού διαφωνεί ο Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό για το συμβόλαιό του

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τις δηλώσεις του έκανε… ντρίμπλα για το θέμα του νέου συμβολαίου του στον Ολυμπιακό. «Όλος ο κόσμος μου κάνει αυτή την ερώτηση. Η δική μου δουλειά είναι να προπονούμαι, να δουλεύω καλά, να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα με γκολ. Θέλω να παίρνω νίκες, έχω πολλούς στόχους μπροστά μου και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θέλω να πάρω τον τίτλο. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Εκείνος είναι που θα πάρει τις αποφάσεις. Εκείνος με εκπροσωπεί στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι κάτι που μπορώ να ελέγχω εγώ. Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι, να παίρνω νίκες και να σκοράρω».

Το σημείο – κλειδί στην παραπάνω δήλωση είναι η φράση «δεν είναι κάτι που μπορώ να ελέγχω εγώ, το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου». Ο εκπρόσωπος του Ελ Αραμπί φέρεται να έχει μεταφέρει στον Ολυμπιακό ότι υπάρχουν κρούσεις για τον 34χρονο Μαροκινό φορ από την Ευρώπη και αραβικές χώρες. Ποια όμως είναι τα δεδομένα για τις επαφές των δύο πλευρών;

Ο Ολυμπιακός με τον Ελ Αραμπί τα έχουν βρει στο χρονικό σκέλος του συμβολαίου, που είναι για δύο χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο δεν έχουν βρει με τον παίκτη τη… χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος και με βάση τις απολαβές που είχε ο Ελ Αραμπί που ήταν σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Για την ακρίβεια στο δεύτερο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί είχε επιβραβευτεί με νέο «κλειστό» διετές συμβόλαιο και οι απολαβές του θα φτάνουν το 1.8 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά μαζί με τα μπόνους θα ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ, καθιστώντας τον καλύτερα αμειβόμενο παίκτη της Super League 1.

Ο Ελ Αραμπί στην καριέρα του στον Ολυμπιακό έχει 125 ματς με 69 γκολ και 15 ασίστ, είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Πειραιωτών σε ευρωπαϊκά ματς και το… σίριαλ συνεχίζεται.

Όλα είναι ανοιχτά, σίγουρα θα γίνουν νέες επαφές και εκτός απροόπτου το θέμα θα κλείσει – θετικά ή αρνητικά – μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ