Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πάνω από Μουρίνιο και Σίλβα ο Μαρτίνς – Νέος μνηστήρας για Καμαρά

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο… άρχοντας των Πορτογάλων κόουτς σε όλη την Ευρώπη, πάνω ακόμα και από τον Ζοσέ Μουρίνιο της Ρόμα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει μέσο όρο 2,19 πόντους σε όλες τις διοργανώσεις και ηγείται στους πάγκους της Ευρώπης, έναντι των συμπατριωτών του.

Πάνω από τον Μάρκο Σίλβα της Φούλαμ, τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και τον Βίτορ Περέιρα της Φενέρ, όπως και τον Μπρούνο Λάγκε της Γουλβς!

Στο μεταξύ, συνεχίζει να έχει «πέραση» στην ευρωπαϊκή αγορά ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι γνωστό το… φλερτ που υπάρχει από την Ιταλία για τον διεθνή μέσο από τη Γουϊνέα, αφού αρκετές ομάδες από τη Serie A έχουν τσεκάρει και συνεχίζουν να παρακολουθεί την εξέλιξη του Αφρικανού άσου.

Μία από αυτές είναι και η Φιορεντίνα, η οποία νέα δημοσιεύματα τη θέλουν εκ νέου να ενδιαφέρεται για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ