Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Θολό» το τοπίο με Σεμέδο στον Ολυμπιακό

«Θολό» το τοπίο με Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Εδώ και έναν μήνα ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει εκτός προπονήσεων και ακόμα είναι αβέβαιο το τι θα συμβεί, μιας και δεν υπάρχει οριστική απόφαση, που να την γνωρίζουμε τουλάχιστον, αναφορικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ο Σεμέδο βρέθηκε κοντά στην μεταγραφή του στην Πόρτο στο τέλος του Αυγούστου, αλλά με τις κατηγορίες που δέχθηκε για βιασμό και τη δικαστική εξέλιξη του θέματος όλα «πάγωσαν».

Όμως και πριν από αυτό το συμβάν και ουσιαστικά μετά από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λουντογκόρετς, ο Πορτογάλος στόπερ δεν υπολογιζόταν από τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να βρει ομάδα για τον πελάτη του.

Τώρα και αφού έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Σεμέδο δεν έχει περάσει τις πύλες του Ρέντη, ο ίδιος περιμένει να δει το τι θα συμβεί, ενώ προσπαθεί να μείνει σε καλή φυσική κατάσταση, κάνοντας ατομικές προπονήσεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ως όφειλε, έχει δηλώσει ότι υπολογίζει τον Σεμέδο και τον περιμένει να επιστρέψει. Όμως, η πραγματικότητα δείχνει να είναι διαφορετική, με τον Πορτογάλο να παραμένει σε «καραντίνα».