Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνεχίζεται η "μάχη" Ολυμπιακού και Πόρτο για Ρέαμπτσιουκ - Ο ρόλος του Μαρτίνς στην υπόθεση

Συνεχίζεται η "μάχη" Ολυμπιακού και Πόρτο για Ρέαμπτσιουκ - Ο ρόλος του Μαρτίνς στην υπόθεση

Συνεχίζεται η "μάχη" μεταξύ Ολυμπιακού και Πόρτο για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί χθες το πρωί να φαινόταν πως ο Μολδαβός αριστερός μπακ χάνεται για τους «ερυθρόλευκους», τα δεδομένα άλλαξαν στην πορεία.

Ο λόγος είναι ότι ο 23χρονος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία να πάει στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος φέρονται να τα έχουν βρει με την Πάσος Φερέιρα σε ένα ποσό που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.

Έτσι, η τελευταία ενημέρωσε, ως όφειλε, την Πόρτο, που αποφάσισε να ασκήσει το δικαίωμα επαναγοράς του Ρέαμπτσιουκ, αλλά ακόμη δεν το έχει πράξει επισήμως. Κι αυτό γιατί για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει και τη σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αντιρρήσεις.

Την ίδια στιγμή, ο Μολδαβός διεθνής αλλά και ο μάνατζέρ του, Ντέκο, έχουν ενημερώσει τον Ολυμπιακό πως προτιμά να καταλήξει στον Πειραιά και όχι στην Πόρτο.

Η σημερινή Record αναφέρει πως καθοριστικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει υποσχεθεί στον Ρέαμπτσιουκ θέση βασικού, σε αντίθεση με τους «δράκους» που έχουν στη θέση του τον Ζαϊντού, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι.

Αξίζει να τονιστεί πως η προθεσμία της Πόρτο για την επαναγορά του Ρέαμπτσιουκ ολοκληρώνεται το Σάββατο. Και πέρα από το να ισοφαρίσουν την πρόταση του Ολυμπιακού, πράγμα που δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν οι «δράκοι», θα πρέπει να πείσουν και τον ποδοσφαιριστή που για την ώρα δείχνει να κλίνει προς Ολυμπιακό.

Τέλος, οι Πειραιώτες βλέποντας και τη στάση του ποδοσφαιριστή επιμένουν, αλλά έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Η πρώτη εξ αυτών είναι του Ντάλμπερτ, του Βραζιλιάνου που μπορεί να σπάσει τον δανεισμό του από την Ίντερ στη Σεντ Ετιέν και να έρθει εκ νέου δανεικός.