Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Φορτούνη στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός – Απρόοπτο με Μπα – Ποιους «έκοψε» ο Μίτσελ (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα του Σαββάτου (22/10, 19:30) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται κι ο Κώστας Φορτούνης μετά από πολλούς μήνες και φυσικά για πρώτη φορά φέτος.

Παράλληλα, ο Ισπανός υπολογίζει και στον Γκονζάλο Άβιλα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και τον Πεπ Μπιέλ.

Αντίθετα, εκτός πλάνων τέθηκε ο Ουί Τζο Χουάνγκ, που δεν έχει καταφέρει να δείξει πολλά πράγματα, αλλά και οι Ανδρούτσος, Κούτρης, Λάιντνερ, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ.

Ακόμα, εκτός έμειναν και οι Τζολάκης, Βρσάλικο, Σισέ, Μαρσέλο ελέω τραυματισμών, ενώ ο Μπα λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας τέθηκε εκτός «μάχης» λόγω αδιαθεσίας (γριπώδης συνδρομή).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Πασχαλάκης αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός κάτω από τα δοκάρια, ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε για πρώτη φορά φέτος βασικό τον Σαμασέκου, καθώς ο Εμβιλά προορίζεται για τα στόπερ. Τέλος, ο Μπακαμπού έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης έναντι του Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ