Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κούγιας

Κούγιας σε Καρυπίδη: «Εγώ δεν ξεχνώ τίποτα»

Συνεχίζεται η κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έβγαλε αρχικά μία ανακοίνωση/δήλωση, εκείνος του Άρη του «απάντησε» μέσω των social media και επίσημης ανακοίνωσης των «κίτρινων».

Πριν από λίγο ο Αλέξης Κούγιας έδωσε συνέχεια μέσω νέας δήλωσης μέσω της ιστοσελίδας των «βυσσινί». 
 
Αναλυτικά η δήλωσή του:

Όταν θέλεις να λες ότι έχεις φίλο τον Αλέξη τον Κούγια και όχι φίλους επιπέδου Γιαννάκη Παπαδόπουλου, που είσαστε όλη μέρα μαζί, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να τον σέβεσαι.
 
Με αυτό που έκανες σήμερα με τον Καραντώνη έδειξες ότι όχι μόνο δεν με σέβεσαι, αλλά και ότι κακώς σου λέω έστω και μία καλημέρα.
 
Έχω άλλο σύστημα αξιών από το δικό σου και από σήμερα σου απαγορεύω να ξαναπείς ότι είμαστε φίλοι.
 
Αυτό που έκανες σήμερα με τον Καραντώνη και τον βοηθό του, που εσύ ο ίδιος μου είχες πει σε ανύποπτο χρόνο ποιες είναι οι προσωπικές σου σχέσεις μαζί τους, ειδικά με τον Καραντώνη, τελείωσαν μεταξύ μας τα πάντα.
 
Δυστυχώς όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες και δεν είναι η πρώτη φορά που νοιώθω έτσι.
 
Να θυμάσαι όμως ότι εγώ δεν ξεχνώ τίποτα, ούτε τα κακά ούτε τα καλά και όποιος μου έχει κάνει κακό στο ποδόσφαιρο, αργά η γρήγορα φεύγει από αυτό, ενώ εγώ είμαι πάντα εδώ, γιατί είμαι αυτόφωτος και γιατί η επιστήμη μου και μεγάλη δύναμη μου δίνει και με κάνει και άτρωτο.