Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κούγιας Τάτσης

Παρουσιάστηκε ο Γιάννης Τάτσης στην ΑΕΛ

Παρουσιάστηκε σήμερα μέσω Facebook από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τάτσης. Ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο των «βυσσινί», δήλωσε:

«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του τον κ.Κούγια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Εύχομαι με την παρουσία μου στην ομάδα να κάνω όλους τους ανθρώπους γύρω από τον σύλλογο χαρούμενους και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Από την πλευρά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, τόνισε:

«Γνωρίζω προσωπικά τον Γιάννη από την κοινή μας παρουσία στα Γιάννενα και πρόκειται για ένα εξαιρετικό άνθρωπο. Ο Γιάννης σαν ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο είχε το πνεύμα του προπονητή πράγμα που φαινόταν ότι θα γίνει προπονητής . 

Αυτό που ονειρεύομαι για την ΑΕΛ είναι να μείνει ένας προπονητής χρόνια στην ομάδα και μαζί να ζήσουμε επιτυχίες . Η επιλογή του Γιάννη Τάτση δεν είναι για να σωθεί η ομάδα, αλλά για να διεκδικήσει η ομάδα την έξοδο στην Ευρώπη. 

Τέλος να ευχαριστήσω την ομάδα της Καλλιθέας για την άμεση αποδέσμευση του Γιάννη που μας βοήθησε να ολοκληρώσουμε άμεσα την επίτευξη της συνεργασίας».