Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παίκτης της Λαμίας και με τη «βούλα» ο Μπιάρνασον

Ποδοσφαιριστής της Λαμίας με κάθε επισημότητα είναι ο Έλμαρ Μπιάρνασον.

Ο Ισλανδός κεντρικός μέσος είχε μείνει ελεύθερος από την Ακίσαρσπορ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Γκαζιαντέπ, Γκέτεμποργκ, Λιν, Ράντερς, Άαρχους, Ελάχιγκσπορ και Ρέικιαβικ.

Ο 33χρονος άσος μετράει και 41 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

«Μέλος της οικογένειας της Λαμίας είναι από σήμερα ο κεντρικός μέσος, Έλμαρ Μπιάρνασον. Ο 33χρονος (4/3/1987) Ισλανδός ποδοσφαιριστής μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη 2η κατηγορία της Τουρκίας με την Ακχίσασπορ, όπου είχε συνολικά 11 συμμετοχές.

Έχει ακόμη αγωνιστεί σε Γκαζιαντέπ και Ελάζιγκσπορ (Τουρκία), την Άαρχους (Δανία), τη Γκέτεμποργκ (Σουηδία), τη Ράντερς (Δανία), τη Λιν (Νορβηγία), την U20 της Σέλτικ και την U19 της Reykjavik (Ισλανδία).

Επίσης έχει 41 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ισλανδίας.

Τον καλωσορίσουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Έλμαρ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στην ομάδα της Λαμίας και θα βάλω τα δυνατά μου η ομάδα να πετύχει το στόχο της και να ανεβεί θέσεις στη βαθμολογία. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου!“».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ