Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κόντρα στη Λαμία για το 10/10 ο Ολυμπιακός – Έτσι θα παίξουν

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του για τη Super League 1 μέσα στο 2021.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στις 3:00 το μεσημέρι τους κυανόλευκους της Λαμίας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και θέλουν να φτάσουν ξανά την απόσταση από τη δεύτερη ΑΕΚ στο +11 και να περιμένουν την αναμέτρηση της Ένωσης κόντρα στον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα (20/12, 19:30). Παράλληλα, αναζητούν τη 10η διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τέθηκαν οι Ματιέ Βαλμπουενά και Μαντί Καμαρά που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες μέρες.

Από την πλευρά της, η Λαμία είναι πέντε παιχνίδια μακριά από τη νίκη, μιας και την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 με τον Βόλο στο «Αθανάσιος Διάκος». Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς, μιας και θέλει να αποσπαστεί κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

Τέσσερις λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» έχει ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, αφού εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι Μανούσος, Καραμάνος και Αντέτζο, όπως και ο τιμωρημένος Μπεχαράνο.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Ροντρίγκες, Α. Καμαρά, Λόπες – Ελ Αραμπί.

Λαμία (3-4-3): Γκαραβέλης – Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής – Προβυδάκης, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Σαραμαντάς – Νούνιες, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ