Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
421

Τα δεδομένα για Μανγκαλά και Τζαβέλλα στην ΑΕΚ

Διαβάσατε χθες για την περίπτωση του Ελιακίμ Μανγκαλά, με τον οποίο πράγματι η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή.

Ο 30χρονος Γάλλος στόπερ της Βαλένθια έχει προταθεί στους κιτρινόμαυρους και η υπόθεσή του σαφώς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, καθώς έχει τα στοιχεία που αναζητά η Ένωση για την ενίσχυση στην άμυνα.

Παράλληλα, υπάρχουν όμως και κάποιοι ενδοιασμοί. Ένας απ’ αυτούς αφορά το κίνητρο του Μανγκαλά. Στην ΑΕΚ δηλαδή έχουν προβληματιστεί για το εάν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει τη… σπίθα να ηγηθεί της κιτρινόμαυρης άμυνας, μετά απ’ αυτή την καριέρα που έχει κάνει και τα τεράστια συμβόλαια που έχει λάβει.

Κατά τ’ άλλα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε την ποιότητά του ούτε τα στοιχεία του ούτε τα χαρακτηριστικά του σαν στόπερ που είναι υψηλού επιπέδου.

Όπως και να’ χει, σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ για στόπερ όχι μόνο δεν τελειώνει στον Μανγκαλά, αλλά φαίνεται οι κιτρινόμαυροι να έχουν κάνει μεγάλη προεργασία και να είναι πιο «ζεστοί» με άλλες περιπτώσεις όσον αφορά τον παίκτη που θα αποκτηθεί στην άμυνα.

Η Ένωση ψάχνει θυμίζουμε έναν παίκτη-κολόνα στα στόπερ με προσωπικότητα, είναι δεδομένο ότι θα τον αποκτήσει και ο Μανγκαλά είναι μια από τις αρκετές επιλογές που υπάρχουν στην ατζέντα της.

Σε αυτήν βρίσκεται πάντα και το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος αρέσει στην ΑΕΚ και μένει πλέον να δούμε τις τελικές αποφάσεις για την ενίσχυση που θα υπάρξει σ’ έναν τομέα που η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πολύ πέρυσι, έχοντας σοβαρά προβλήματα.