Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πασχαλάκης: «Δεν μας βγαίνει τίποτα φέτος…»

Πασχαλάκης: «Δεν μας βγαίνει τίποτα φέτος, ο Θεός μαζί μας...»

Στη σημασία της πρόκρισης στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που σήμερα επέστρεψε στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ανέφερε πως μόνο ο προπονητής μπορεί να κρίνει το πότε θα αγωνιστεί ένας ποδοσφαιριστής, ενώ μίλησε για τις πολλές… αναποδιές που έχει βρει μπροστά ο Δικέφαλος του Βορρά τη φετινή σεζόν…

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote Tv:

«Αυτή είναι η δουλειά μας, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Για να παίξεις σε αυτή την ομάδα, πρέπει να είσαι ένας δυνατός χαρακτήρας, που δεν σε απασχολεί τίποτα. Θέλω να είμαι δυνατός και να είμαι καλά, τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν. Είμαι στην διάθεση του προπονητή μου, αυτός θα κρίνει αν είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι παραπάνω για το σημερινό παιχνίδι, ο στόχος επετεύχθη», ανέφερε αρχικά.

Και  συνέχισε. «Σήμερα είδαμε να παίζουν στην ομάδα πολλοί διαφορετικοί παίκτες και το θετικό ήταν ότι υπήρχε χημεία μεταξύ μας. Έκανε την αξιολόγηση ο προπονητής και ατομικά και ομαδικά και νομίζω ότι θα πρέπει να είναι όλα έτοιμα για το επόμενο παιχνίδι».

«Οι στόχοι αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, έχουμε κουραστεί όλοι φέτος και ο στόχος είναι να αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα τον εαυτό μας. Ο στόχος είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Βλέπετε ότι φέτος δεν βγαίνει τίποτα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, ο Θεός μαζί μας».