Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πώς σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με Ατρόμητο και Αντβέρπ ο Μαρτίνς

Για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 1 κόντρα στον Ατρόμητο (12/9, 20:30) προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό τόσο στο παιχνίδι αυτό όσο και σε αυτό με την Αντβέρπ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (16/9, 22:00) με το ίδιο σχήμα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει μπορέσει να κάνει κάποια δοκιμή σε ό,τι έχει να κάνει με την αρχική ενδεκάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να επαναφέρει έναν σχηματισμό με έναν επιθετικό, κάτι που σημαίνει ότι είτε θα βάλει τρεις χαφ είτε επιτελικό μέσο. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Βατσλίκ ή ο Τζολάκης, αν δεν είναι έτοιμος ο Τσέχος. Το βέβαιο, όπως όλα δείχνουν, είναι ότι ο Λαλά θα αγωνιστεί ξανά βασικός. Από εκεί κι έπειτα, σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα έχει ο Παπασταθόπουλος, με τον Μπα και τον Σισέ να διεκδικούν την άλλη θέση στο κέντρο της άμυνας.

Στα αριστερά θα βρίσκεται ο Ρέαμπτσιουκ, ενώ στα χαφ θα αγωνιστεί ο Εμβιλά, με τους Μπουχαλάκη και Καμαρά να συμπληρώνουν την τριάδα. Αυτό το οποίο έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι το τι θα γίνει στην επίθεση, με τον Ελ Αραμπί να είναι το φαβορί να αγωνιστεί από την αρχή και τους Ονιεκουρού, Λόπες και Βαλμπουενά να διεκδικούν τις δύο από τις τρεις θέσεις σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι αγωνιστούν με 4-3-3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ