Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τσέφεριν

Τσέφεριν: «Η ευρωπαϊκή σεζόν θα τελειώσει τον Αύγουστο»

 Η UEFA σκοπεύει να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν  έως τον Αύγουστο, συμπεριλαμβανομένων των διοργανώσεων του Champions League και του Europa League.  

«Έχουμε ένα πλάνο, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε την εκτελεστική επιτροπή της UEFA να επιβεβαιώσει τις ημερομηνίες. Μπορώ να πω ότι η ευρωπαϊκή σεζόν θα τελειώσει, αν όλα είναι όπως τώρα, τον Αύγουστο. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή σεζόν και αυτό περιλαμβάνει και τις διοργανώσεις της UEFA”, δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στο “beIN Sports”, για να συμπληρώσει:                                                                              

“Νομίζω ότι η πλειοψηφία των πρωταθλημάτων θα τελειώσει τη σεζόν. Αυτά που δεν θα ολοκληρωθούν θα είναι με απόφαση δική τους. Βέβαια, θα πρέπει ακόμη να παίξουν προκριματικά εάν θέλουν να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της UEFA».

Τι θα συμβεί όμως με τις γαλλικές ομάδες; «Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λιόν θα πρέπει να διοργανώσουν στη Γαλλία. Αν όχι, θα πρέπει να τους οργανώσουν σε ουδέτερο έδαφος. Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο οι γαλλικές αρχές δεν τους επιτρέπουν να οργανώσουν έναν αγώνα χωρίς θεατές» κατέληξε ο Τσέφεριν.