Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η υπόσχεση του Κυριακού Μητσοτάκη στον Αλεξάντερ Τσέφεριν για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, μαζί με την UEFA και την FIFA, προκειμένου να λυθούν προβλήματα τα οποία ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε προς τον Αλεξάντερ Τσέφεριν πως η Ελλάδα “κινείται προς την σωστή κατεύθυνση” για την επίλυση των προβλημάτων, ενώ αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης.

“Στον βαθμό που μπορούμε να παρέμβουμε, σεβόμενοι την ανεξαρτησία της ομοσπονδίας, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο, για να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσουμε πίσω μας όλα τα προβλήματα που έχουμε κληρονομήσει” τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της UEFA: “Έχουμε τη στήριξή σας, έχουμε τον σωστό προσανατολισμό και την καθοδήγηση και θα τα καταφέρουμε”.

Από την πλευρά του ο Αλεξάντερ Τσέφεριν ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη θέση της Ελλάδας απέναντι στη δημιουργία της European Super League και ενώπιον του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν επίσης οι Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Στιβ Μπένετ, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιώργος Γεραπετρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ