Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αμπασκάλ: "Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται, το πρωτάθλημα έχει δρόμο"

Αμπασκάλ: "Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται, το πρωτάθλημα έχει δρόμο"

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα και τη νίκη του Βόλου επί του Ατρομήτου (3-0) εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, που μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το γεγονός του ότι έχουμε μια παραγωγική ομάδα, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται. Πέρα από αυτό πρέπει να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου με συγκίνησαν με την προσπάθειά τους, όπως συγκίνησαν και τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας δει.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, ωστόσο η ομάδα έχει δείξει τις ικανότητές της και είμαστε μια ομάδα με σεμνότητα. Έχουμε νεαρούς παίκτες που δουλεύουν και εξελίσσονται και περιμένουμε από αυτούς συνεχώς να βελτιώνονται.

Πρέπει να πούμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Για τις ευκαιρίες που παράξαμε υπάρχει πολύ δουλειά από πίσω. Το σημαντικό στοιχείο είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών στις ικανότητές τους».

Για το τι του είπε ο Αχιλλέας Μπέος και τον πανηγυρισμό του: «Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος το ποδόσφαιρο, ήρθε στα αποδυτήρια για να μας ευχαριστήσει για αυτό που είδε σήμερα. Το σήμα της καρδιάς απευθύνονταν στην σύντροφό μου που μέσα σε πέντε χρόνια με έχει συνοδεύσει σε πέντε χώρες».