Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρόουζ

Ρόουζ: «Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή όσο περισσότερο γίνεται»

Ο Άρης θα «κυνηγήσει» τη νίκη στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στη NOVA o Λίντσεϊ Ρόουζ.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στα ανασταλτικά μας καθήκοντα. Ο προπονητής έχει ετοιμάσει το πλάνο και θα το εφαρμόσουμε».

Για την καλή ανασταλτική λειτουργία: «Η πίεση ξεκινάει από τον επιθετικό μας. Όλες οι γραμμές είναι κοντά. Όλοι μαζί αμυνόμαστε, για αυτό οι αντίπαλοι κάνουν λίγες φάσεις».

Για τις επιλογές στη θέση του τερματοφύλακα: «Έχουμε τέσσερις καλούς τερματοφύλακες. είναι δύσκολο για τον προπονητή να επιλέξει».

Για τον Μπεναλουάν: «Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι, αλλά δουλεύουμε και στις προπονήσεις. Το καλό είναι ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. 

Έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό κάνει πιο εύκολά τα πράγματα για εμάς. Σίγουρα όμως η γλώσσα είναι σημαντικός παράγοντας».

Για τη συγκατοίκηση Άρη και Ολυμπιακού στην κορυφή: «Θα γίνει ένα ντέρμπι. Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή όσο περισσότερο γίνεται. Θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι. Θα παίξουμε για τη νίκη».

Για τον θάνατο του Μαραντόνα: «Ήταν μία τραγική είδηση για εμάς. Άγγιξε τις καρδιές μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο».