Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Μάτος - Αποφασίζει ο Σαββίδης - Πιθανό το «διαζύγιο»!

Ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Μάτος - Αποφασίζει ο Σαββίδης - Πιθανό το «διαζύγιο»!

Υπαρκτό αποδεικνύεται το θέμα του ενδιαφέροντος της Βάσκο Ντα Γκάμα για τον Λέο Μάτος.

Μετά τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία που αναφέρονταν σε κινήσεις του συλλόγου για να αποκτήσει τον 34χρονο δεξιό μπακ και την πρόθεση του ίδιου να φορέσει τη φανέλα της ομάδας, όπως εκφράστηκε μέσω των social media, αυτό επιβεβαιώνεται και από τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ.

Κι αυτό, διότι σε επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, του εξέφρασε και προσωπικά την επιθυμία να αποχωρήσει από την Τούμπα, με τον μεγαλομέτοχο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να είναι εκείνος που θα λάβει -πιθανότατα εντός της ημέρας- την τελική απόφαση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση της Βάσκο ντα Γκάμα είναι για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και τα χρήματα που προσφέρονται στον Βραζιλιάνο είναι λιγότερα από αυτά με τα οποία αμείβεται στον ΠΑΟΚ.

Όμως, λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του πατέρα του, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε υποβληθεί σε επέμβαση, ο Μάτος θέλει να φύγει από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Με δεδομένο ότι πλέον υπάρχουν και αγωνιστικά λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Ροντρίγκο έχει αποθεραπευθεί και πλην του άπειρου Ουαγκέ, υπάρχει και ο Βιεϊρίνια, θεωρείται πιθανή η αποχώρηση του Μάτος!