Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πλουσιοπάροχο συμβόλαιο σε Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ από ομάδα της αραβικής χερσονήσου!

Πλουσιοπάροχο συμβόλαιο σε Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ από ομάδα της αραβικής χερσονήσου!

Πολύ καλή πρόταση από ομάδα της αραβικής χερσονήσου έχει στα χέρια του ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης!

Το μεταγραφικό παζάρι στο Κατάρ είναι ανοιχτό ως τις 25 Οκτωβρίου και στη Σαουδική Αραβία έως τις 6 Νοεμβρίου με ενδεχόμενο παράτασης ως τις 12 Νοεμβρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Πασχαλάκη προσφέρεται ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν δίνονται χρήματα και πόσα στον ΠΑΟΚ.

Ο 31χρονος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά έως το 2022, αλλά έχει χάσει τη θέση του από τον Ζίβκο Ζίβκοβτς και βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα για το αν θα δεχθεί την πρόταση, ενώ δεν είναι γνωστό τι έχει αποφασιστεί στις συζητήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι έψαχνε τερματοφύλακα, αλλά από τη στιγμή που δεν αποχώρησε κάποιος εκ των Πασχαλάκη-Ρέι δεν έκανε κίνηση. Από τη στιγμή, λοιπόν, που έμεινε ο Αργεντινός, είναι πιθανό να αποδεχθούν οι Θεσσαλονικείς να παραχωρήσουν τον Πασχαλάκη, εφόσον έχουν κάποιο οικονομικό όφελος και φυσικά θα κινηθούν για μεταγραφή στο τέρμα τον Γενάρη.