Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μίσιτς

«Στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Μίσιτς»

Στην Κροατία και συγκεκριμένα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιόζιπ Μίσιτς σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, τα οποία αναφέρουν ότι θα αγωνιστεί ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 

Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρέθηκε μια «ανάσα» από την απόκτησή του, φάνηκε πως το μεσημέρι η διαφαινόμενη συμφωνία της Ντιναμό με την Σπόρτινγκ «χάλασε» καθώς οι Πορτογάλοι προέβαλαν υψηλότερες οικονομικές απαιτήσεις.

Σύμφωνα, πάντα, με τους συμπατριώτες του, ωστόσο, έγινε η ανατροπή και ο 26χρονος χαφ θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ως δανεικός από την Σπόρτινγκ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 δεδομένου πως οι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ κρατάνε «κλειστά» χαρτιά, σημειώνοντας πως είναι στη διακριτική ευχέρεια του παίκτη αλλά και της πορτογαλικής ομάδας για το τι μέλλει γενέσθαι, σεβόμενοι απόλυτα και το ενδεχόμενο ο Μίσιτς να θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του...
 
Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών που βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία...