Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θέμα επιστροφής Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό!

«Θέμα επιστροφής Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό»!

Ο Ολυμπιακός δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό του Γκιγιέρμε, ο οποίος μάλιστα θέλει να γυρίσει, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου!

Ήταν, άλλωστε, ο πιο κομβικός ποδοσφαιριστής για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο παίκτης με τη μεγαλύτερη επίδραση στην τακτική των ερυθρόλευκων. Όμως, τον Αύγουστο του 2020 του πήρε τα μυαλά ο Τσάβι και η Αλ Σαντ. Ο Ισπανός, όπως είπε πρόσφατα κι ο 30χρονος Βραζιλιάνος χαφ, ήταν από τους λόγους που ζήτησε να φύγει. Φυσικά και το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ (με μπόνους).

Ωστόσο, ο Τσάβι έφυγε για τη Μπαρτσελόνα και η ζωή στη Ντόχα του Κατάρ δεν είναι και για πολλά χρόνια κι έτσι ο Βραζιλιάνος (με ιταλικό διαβατήριο) θα ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη για να βρει ξανά τις ποδοσφαιρικές προκλήσεις που του έλλειψαν.

Ο Γκιγιέρμε, λοιπόν, εμφανίζεται να έστειλε προ ημερών μήνυμα πως θέλει να γυρίσει, να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα. Κι η πόρτα του Ολυμπιακού παραμένει ανοιχτή, όπως τονίζεται, ενώ σημειώνεται επίσης πως για να γίνει κάποια κουβέντα θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Αλ Σαντ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023. Αυτό, εξάλλου, του ειπώθηκε.