Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ονιεκούρου

Τα νεότερα για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Ονιεκούρου

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ένας βασικός και υπαρκτός στόχος του Ολυμπιακού από το... πάνω ράφι για τη θέση του εξτρέμ. Ο παίκτης που ανήκει στη Μονακό και για τον οποίο η Γαλατά πρέπει να δώσει έως τις 11 του μήνα, 4.350.000 ευρώ για να τον αγοράσει, κάτι που δεν φαίνεται τόσο πιθανό να συμβεί. Δηλαδή να έχει δώσει μαζί με το κόστος του δανεισμού του ένα ποσό που θα φτάσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ψαχτεί και κάνει επαφές. Τόσο για τις επόμενες επιθυμίες του παίκτη όσο και για τις απαιτήσεις της Μονακό. Ο Χένρι Ονιεκούρου έχει συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους έως το 2024, οπότε η στάση τους επί των οικονομικών δεδομένων της υπόθεσης θα κρίνει πολλά. 

Το ζητούμενο είναι πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να «κλείσει» τον παίκτη και γενικά θα κάνει ό,τι μπορεί για τον φέρει στον Πειραιά. Ο Ονιεκούρου ξεκίνησε την καριέρα του στη βελγική Έουπεν και έχει θητεία σε Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο και Τουρκία. Με τη φανέλα της Γαλατά την περασμένη σεζόν είχε 19 αγώνες με 5 γκολ και 5 ασίστ.

Σε σχέση με άλλα ονόματα εξτρέμ πάντως η περίπτωση Ενταό δεν έχει... καεί, ενώ ο νεαρός Ματέο Τραμονί της Κάλιαρι είναι στην ατζέντα του Μοντέστο. Δεν επιβεβαιώνεται από την άλλη πλευρά να απασχολεί τόσο πολύ τους «ερυθρόλευκους» η περίπτωση του Φεγκουλί.