Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πήρε θέση για Αλ-Τάμαρι και Ζαχίντ ο Ουζουνίδης - Τους θέλει στον ΑΠΟΕΛ;

Πήρε θέση για Αλ-Τάμαρι και Ζαχίντ ο Ουζουνίδης - Τους θέλει στον ΑΠΟΕΛ;

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Μούσα Αλ-Τάμαρι, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ τόνισε ότι υπολογίζει κανονικά τον Γκίας Ζαχίντ.

«Του έχει γίνει πρόταση και περιμένουμε την απάντησή του. Τον θέλουμε στην ομάδα. Προπονείται κανονικά και δείχνει τρομερή διάθεση. Είναι καλό παιδί, καλός χαρακτήρας και καλός ποδοσφαιριστής. Τον θέλουμε κοντά μας αλλά το τι θα γίνει θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Εύχομαι να τον έχουμε μαζί μας», ανέφερε αρχικά σε κυπριακά ΜΜΕ ο Εβρίτης τεχνικός των γαλαζοκίτρινων, ενώ σε ερώτηση για το τι πιστεύει ότι θα γίνει στην υπόθεση του Ιορδανού εξτρέμ είπε: «Το τι πιστεύω δεν μπορώ να το πω, αλλά το τι θέλω μπορώ να το πω και τον θέλω».

Όσο για τον Ζαχίντ, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Νομίζω δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βοηθήσει. Υπολογίζω κανονιά τον Ζαχίντ στην ομάδα και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Τώρα για το μέλλον του κάθε παίκτη δεν μπορώ να ξέρω όμως υπολογίζεται κανονικά. Έχουμε μιλήσει για το πλάνο και δεν φάνηκε ότι θέλει κάτι άλλο».