Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τι λέει η ΑΕΚ για το θέμα Μπακάκη-Λεγανές

Τι λέει η ΑΕΚ για το θέμα Μπακάκη-Λεγανές

Η ΑΕΚ πήρε θέση για τις πληροφορίες που είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας για επιθυμία του Μιχάλη Μπακάκη να παραχωρηθεί δανεικός στη Λεγανές.

Από τους κιτρινόμαυρους υποστηρίζεται πως με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει για την ΑΕΚ κανένα θέμα παραχώρησης του Μπακάκη, ούτε τίποτα που να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην πραγματικότητα, η βάση του θέματος είναι μια συνηθισμένη σε αυτές τις περιπτώσεις έκφραση απογοήτευσης του παίκτη που έχει δεν έχει ξεκινήσει βασικός στα πρώτα δύο επίσημα ματς της νέας σεζόν.

Για την ακρίβεια, δεν έχει παίξει καθόλου. Μια κουβέντα στο πόδι κι άλλωστε και ο ίδιος ο Μπακάκης δεν έχει υπόψιν του κάτι πολύ συγκεκριμένο από τη Λεγανές.

Στην πραγματικότητα, το ζήτημα στο δεξί άκρο της άμυνας της Ένωσης είναι πλέον καθαρά θέμα εκτίμησης του σχεδιασμού.

Αν δηλαδή η ΑΕΚ έχει πρόθεση να βγάλει τον Μπακάκη στην αγορά αυτή τη στιγμή. Κι αν ναι, με ποιες προϋποθέσεις.

Η προσέγγιση της Λεγανές είναι γνωστή εδώ και πάνω από 20 μέρες. Δεν είναι κάτι νέο.

Σίγουρα, ειδικά το γεγονός πως έπαιξε στην Ελβετία ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος δημιουργεί κάποιες συνθήκες.

Όμως, εδώ μιλάμε για βασικό στην Εθνική, αρχηγό στην ΑΕΚ και ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του όποιου ελληνικού κορμού έχει μείνει στην Ένωση ενόψει της συνέχειας.

Η ερώτηση στην περίπτωσή του δεν είναι ναι ή όχι στη Λεγανές. Αν αυτό ήταν το θέμα, τότε η απάντηση δεν αναμένεται. Έχει δοθεί εδώ και 20 μέρες και είναι ξεκάθαρο όχι, βάσει των όρων που πρόσφερε η ισπανική ομάδα.

Το θέμα θα ανοίξει για την ΑΕΚ και θα συζητήσει την παραχώρηση του 29χρονου παίκτη μόνο αν έρθει σοβαρή οικονομικά πρόταση από τη Λεγανές. Αυτό θα συμβεί αν έρθει πρόταση με δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν ή με απευθείας πώληση με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.