Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαύρος: «Θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα και χαρές αυτή η ΑΕΚ - Πιστεύω πολύ στον Αραούχο»

Μαύρος: «Θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα και χαρές αυτή η ΑΕΚ - Πιστεύω πολύ στον Αραούχο»

Καλή «γεύση» έχει αφήσει έως τώρα στον Θωμά Μαύρο η εικόνα της ΑΕΚ, όπως φάνηκε από δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα.

«Είναι μία ομάδα που εμένα μου δίνει πάρα πολλή χαρά και μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον. Θα χρειαστεί, βέβαια, κάποιο χρονικό διάστημα για να μονταριστεί και να γνωριστούν μεταξύ τους οι νέοι παίκτες, αλλά αυτό είναι λογικό να συμβαίνει. Αυτή η ΑΕΚ μου δίνει την αίσθηση πως θα γίνει μία μεγάλη ομάδα, πως θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα και πολλή χαρά στους οπαδούς της», ανέφερε ο θρύλος της Ένωσης.

Παράλληλα, στάθηκε και στις προσθήκες των κιτρινόμαυρων, τονίζοντας: «Ήταν καλές οι μεταγραφές. Έχει ανέβει ποιοτικά η ομάδα. Τα μηνύματα που στέλνει αυτή η ΑΕΚ είναι για εμένα πάρα πολύ θετικά και αισιόδοξα».

Για την απόδοση του Σέρχιο Αραούχο είπε: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, το ξέραμε αυτό και το βλέπουμε και τώρα. Είναι καλό που έχει σκοράρει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια για να πάρει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεται να έχει ένας σκόρερ. Θα δούμε έναν πολύ καλό Αραούχο και στη συνέχεια. Ένας Αραούχο που θα βοηθήσει την ομάδα και τους στόχους της. Και για την ΑΕΚ στόχοι είναι αποκλειστικά οι τίτλοι, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αν έχεις καλούς παίκτες δίπλα σου, ανεβαίνεις κι εσύ και ανεβαίνει η ομάδα. Πιστεύω πολύ στον Αραούχο».