Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Ανοιχτή η πόρτα της εξόδου για 4+2 στην ΑΕΚ»!

«Ανοιχτή η πόρτα της εξόδου για 4+2 στην ΑΕΚ»!

Τον δρόμο των Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά και το «κάζο» από τη Βελέζ Μόσταρ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να πάρει... σκούπα στα Σπάτα, αρκεί ωστόσο να ευνοήσουν και οι συνθήκες, μιας και όλοι οι παίκτες που τελούν υπό παραχώρηση δεσμεύονται με συμβόλαια.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, η πόρτα της ΑΕΚ είναι ανοιχτή για 4+2 περιπτώσεις.

Οι Μπακάκης (έχει κάποιες ενστάσεις ο Μιλόγεβιτς στο ενδεχόμενο φυγής του), Σβάρνας και Σάκχοφ είναι βασικοί προς αποχώρηση, ενώ η Ένωση δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης και του Τάνκοβιτς εφόσον έρθει κάποια πρόταση.

Ο Μάνταλος από την πλευρά του αποτελεί ειδική περίπτωση, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με τη φυγή του. Ο διεθνής μέσος εμφανίζεται να ενεργοποίησε τον μάνατζέρ του για να εξετάσει αν υπάρχει η δυνατότητα να φέρει κάποια καλή πρόταση στην ΑΕΚ για να φύγει μετά και τις έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του.

Σε ό,τι αφορά τον Σιμάνσκι, επίσης ενδέχεται να του ανοίξουν την πόρτα εφόσον έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Από πέρυσι, εξάλλου, υπάρχουν «σειρήνες» για τον Πολωνό μέσο, ενώ και αυτό το καλοκαίρι υπάρχουν κλαμπ στην Ευρώπη που τον έχουν στα υπόψιν τους.