Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Μελισσανίδης για τα γήπεδα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και το δώρο στον Πατούλη

Ο Μελισσανίδης για τα γήπεδα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και το δώρο στον Πατούλη

Το πρωί της Παρασκευής έπεσαν οι υπογραφές για την προμήθεια ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού για την «OPAP Arena» στην Περιφέρεια Αττικής, παρουσία φυσικά των Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιώργου Πατούλη.

Σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των υπογραφών ο Πατούλης ανέφερε στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ τις κινήσεις της Περιφέρειας και για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, με τον Μελισσανίδη να απαντά: «Πολύ καλά κάνετε. Έτσι πρέπει! Και ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει γήπεδο. Και ο ΠΑΟΚ και όλες οι ομάδες. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά, αυτό είναι το σωστό, δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο το δικό μας καλό».

Ενα ξεχωριστό δώρο είχε κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Γιώργο Πατούλη. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε στείλει ένα πιστό αντίγραφο της Παναγίας Σουμελά στον Περιφερειάρχη Αττικής με ευχές για δύναμη και επιτυχία την εποχή που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού. Με την επίσκεψή του σήμερα στην Περιφέρεια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την ευκαιρία να δει την εικόνα που έχει τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στο γραφείο του Γιώργου Πατούλη.