Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΕΚ

Απίστευτο περιστατικό με μάρτυρες στη δίκη της ΑΕΚ

Στον Καλάθη το βραβείο Fa Χθες και σήμερα συνέβη ένα… εκπληκτικό γεγονός που δίνει διαφορετική τροπή στη δίκη της ΑΕΚ στην επιτροπή Δεοντολογίας.

Συγκεκριμένα, χθες την ώρα που ξεκινούσε η κατάθεση του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μικρόφωνο και ξαφνικά εμφανίστηκε στην οθόνη να τον βοηθάει για να καταθέσει κάποιος άλλος!

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους στην ΕΠΟ αναγνώρισαν ότι αυτός ήταν ο μάρτυρας κατηγορίας που θα κατέθετε σήμερα, ο Κωνσταντίνος Νούσιος. Όπως είναι γνωστό στα δικαστήρια αυτό απαγορεύεται, δεν μπορεί να είναι παρών μάρτυρας στην κατάθεση άλλου μάρτυρα.

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή η συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Μελισσανίδη, Έλλη Ρίζου, διέκοψε τη διαδικασία και ανέφερε ότι πίσω από τον Παλάσκα ήταν ο κ. Νούσιος.

Η πρόεδρος τον ρώτησε εάν αυτό ισχύει, διότι όπως αναφέραμε ήδη κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται και ο Παλάσκας απάντησε «είμαι μόνος μου στο σπίτι μου εγώ και η γυναίκα μου».

Η πρόεδρος της υπόθεσης επέμεινε και του είπε ότι: «έχουμε το βίντεο και θα το ξαναδούμε» και ο Παλάσκας επανέλαβε πως είναι μόνος του και συνέχισε την κατάθεσή του.

Σήμερα η πρόεδρος με τυπωμένη την φωτογραφία από χθες ρώτησε τον Νούσιο αν είναι αυτός και απάντησε ότι… «όχι».

Τυπωμένη φωτογραφία είχε και η υπεράσπιση και την έδειξε στο δικαστήριο με τον Νούσιο να φορά το ίδιο πουκάμισο σε χθεσινή εκδήλωση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Η κ. Ρίζου διέκοψε τότε ξανά τη διαδικασία και είπε ότι εδώ ο κ. Νούσιος υποπίπτει σε ψευδορκία και υποτιμά και τη νοημοσύνη μας και τις αισθήσεις μας και αποχώρησε από τη διαδικασία λέγοντας ότι «εγώ δεν μετέχω στην εξέταση του συγκεκριμένου μάρτυρα».

Ακολούθησαν αμέσως μετά και οι υπόλοιποι συνήγοροι υπεράσπισης Αλέξης Αλεξίου, Χάρης Γρηγορίου και Κίμωνας Ευαγγελάτος και ο κ.Νούσιος καταθέτει μόνος του.