Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χιμένεθ

Χιμένεθ: «Ελπίζω τώρα να σταματήσουν να γράφουν αυτές τις ανοησίες»

Η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη και ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του. Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε και στην κριτική που δέχτηκε η «Ένωση» το προηγούμενο διάστημα.

Όσα είπε ο Χιμένεθ:

Για τη νίκη επί του Άρη και το πόσο σημαντική ήταν: «Φυσικά χρειαζόταν αυτή τη νίκη η ομάδα. Τη χρειαζόταν. Ελπίζω τώρα να σταματήσουν να γράφουν αυτές τις ανοησίες για την ομάδα. Όταν λέω δεν μπορούν εννοώ ότι τα δίνουν όλα. Δώδεκα ποδοσφαιριστές που πέρασαν κορονοϊό. Εφτά τραυματίες από τον Φλεβάρη. 

Παρακαλώ μία εβδομάδα να σταματήσουμε να γράφουμε πράγματα και να ξαναγράφουν όταν… ξαναχάσουμε! Η ομάδα μπήκε με ένταση. Ολοι έδωσαν τα πάντα. Ο Βασιλαντωνόπουλος βγήκε αλλαγή γιατί είχε καιρό να παίξει και ένιωσε ενοχλήσεις. 

Ο Αλμπάνης τραυματίστηκε, ο Καρίμ πίεζε μέχρι το τέλος. Ο Γαλανόπουλος δεν πήρε ανάσα. Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτά τα παιδιά τα δίνουν όλα».

Για τον Βασιλαντωνόπουλο κι αν τον αδίκησε: «Ήταν άδικο, εγώ δεν ήμουν άδικος. Δεν μπορούσα να τον υπολογίζω»!

Για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής Αλμπάνη με Τάνκοβιτς; «Φυσικά κι άλλαξαν τα πλάνα μου. Σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Αλμπάνη γιατί έχει μεγάλη ταχύτητα και θα μπορούσε να μας βοηθήσει με αντεπιθέσεις. Ο Τάνκοβιτς είναι άλλος παίκτης, συγκλίνει περισσότερο και είναι πιο συνδυαστικός παίκτης. Φυσικά κι άλλαξαν τα πλάνα μου».