Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η ομιλία Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ και η προειδοποίηση ενόψει Τούμπας

Η ομιλία Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ και η προειδοποίηση ενόψει Τούμπας

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τη νίκη επί της Λαμίας προσπάθησε να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές πόσο σημαντικό είναι το να έχουν καθαρό μυαλό. Κι αυτό, διότι διέγνωσε νευρικότητα στους παίκτες του στο 90λεπτο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν με άγχος, το οποίο πρέπει να αποβάλλουν για να έρθουν πιο εύκολα οι νίκες. Κάτι που δεν έγινε με τη Λαμία και η Ένωση δυσκολεύτηκε.

Στη χθεσινή προπόνηση, λοιπόν, ο Μιλόγεβιτς μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για να τους εξηγήσει ότι πρέπει να κάνουν τα σωστά πράγματα με καθαρό μυαλό κι όχι με άγχος, στρέφοντας την προσοχή τους στο κυριακάτικο (26/9, 20:30) ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. 

«Παίζουμε με άγχος. Πρέπει να το αποβάλλετε αυτό και να κάνετε τη ζωή σας εύκολη. Μπορεί να μην είμαστε έτοιμοι όπως πρέπει, αλλά οφείλουμε να μάθουμε να κάνουμε τα σωστά με καθαρό μυαλό. Έτσι θα έρθουν πιο εύκολα οι νίκες, μέσα από τη δουλειά μας», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του δικεφάλου στους ποδοσφαιριστές του.