Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κρίνεται στο νήμα η συμμετοχή βασικού άσου της ΑΕΚ

Κρίνεται στο νήμα η συμμετοχή βασικού άσου της ΑΕΚ

Η πρώτη προπόνηση σε πλήρη σύνθεση για τον Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ, από τη στιγμή που επέστρεψε και ο Στίβεν Τσούμπερ, ήταν η χθεσινή. Πέρα από τη δυνατή βροχή, ο 41χρονος τεχνικός είδε και ένα ακόμη πρόβλημα να προκύπτει, καθώς ο Νταμιάν Λε Ταλέκ αποχώρησε με ένα χτύπημα και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόβλημα με τον Γάλλο μέσο δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό και αποφασίστηκε να γυμναστεί μόνος του περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ωστόσο ο νέος προπονητής της «Ένωσης» θέλει οι παίκτες του να είναι στο 100% για να τους χρησιμοποιεί. Έτσι παρότι ο Λε Ταλέκ θα επιχειρήσει σήμερα να προπονηθεί κανονικά, η απόφαση για τη συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο (20:30) θα ληφθεί πιθανότατα την τελευταία στιγμή.

Τα προβλήματα της ΑΕΚ συσσωρεύονται στην ίδια θέση, καθώς νοκ άουτ είναι μετά τη νέα επέμβαση στον αστράγαλο ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο Νταμιάν Σιμάνσκι προπονείται μεν κανονικά αλλά προέρχεται από κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο που οδήγησαν στο να αποχωρήσει από την αποστολή της εθνικής Πολωνίας, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έχει επιστρέψει πρόσφατα στους αγώνες μετά από πολύμηνη απουσία και δεν είναι ακόμη στο 100%.

Κρίνεται στο νήμα η συμμετοχή του Λε Ταλέκ