Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Super League 1

Αυτές οι ομάδες έχουν διαφορετική άποψη για την κεντρική διαχείριση των δικαιωμάτων της Super League 1

Τρία χρόνια μετά το τέλος της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τη Nova, στη Super League 1 εξετάζουν την προοπτική της… επαναφοράς της! 

Σε άτυπη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ήταν συνέχεια του διοικητικού συμβουλίου που είχε διεξαχθεί πριν από μία εβδομάδα, οι περισσότερες ομάδες (ανάμεσα στις οποίες η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ) εκφράστηκαν θετικά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια συμφωνία αφού δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Γι’ αυτό το λόγο ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, μαζί με ομάδα εργασίας από ειδικούς θα κάνει έρευνα αγοράς και στη συνέχεια το θέμα θα πέσει πάλι στο τραπέζι.

Ο Ολυμπιακός πάντως, κράτησε αποστάσεις και αναφέρθηκε σε «ομάδες δορυφόρους» χωρίς να τις κατονομάσει.  Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να κρατούν την ίδια στάση αφού τον περασμένο Απρίλιο, ζητούσαν τότε να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης και του Βόλου και είχαν ψηφίσει «λευκό». Οι υπόλοιπες ομάδες πάντως, και τότε είχαν ταχθεί υπέρ της κεντρικής διαχείρισης η οποία ωστόσο δεν προχώρησε.

Ο Παναθηναϊκός έθεσε πάλι θέμα δημιουργίας Super League TV για να διαχειριστούν από εκεί οι ομάδες τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.