Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τρελά λεφτά! Το αστρονομικό ποσό που δίνουν οι Σαουδάραβες της Νιούκαστλ για να αγοράσουν και την Ίντερ!

Τρελά λεφτά! Το αστρονομικό ποσό που δίνουν οι Σαουδάραβες της Νιούκαστλ για να αγοράσουν και την Ίντερ!

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ φαίνεται πως θέλουν να τρελάνουν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη "Libero", οι Σαουδάραβες ετοιμάζονται να προσφέρουν 1 δισεκατομμύριο ευρώ για την αγορά και της Ίντερ.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, οι νέοι ιδιοκτήτες του Newcastle United Public Investment Fund έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές με την οικογένεια Ζανγκ.

Οι δύο πλευρές, θυμίζουμε, είχαν συζητήσεις και πέρυσι, αλλά ο κινεζικός όμιλος δεν ήθελε να πουλήσει τους «νερατζούρι» τότε.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα και η PIF είναι έτοιμη να προσφέρει τρελά λεφτά στην υπερχρεωμένη οικογένεια, προκειμένου να αγοράσει και τους πρωταθλητές Ιταλίας!

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως η επανέναρξη στις διαπραγματεύσεις έγινε τις τελευταίες εβδομάδες, μετά και την αποτυχία της Ευρωπαϊκής Super League, με την οικογένεια Ζανγκ να είναι, πλέον, κάτι παραπάνω από θετική για πώληση του κλαμπ.

Τέλος, η "Libero" αναφέρει πως η PIF προσπαθεί να «καθαρίσει» τη δημόσια εικόνα της Σαουδικής Αραβίας μέσω του ποδοσφαίρου και θέλει να δημιουργήσει ένα δίκτυο παντού στον κόσμο, αφού μετά την Ίντερ -και τη Νιούκαστλ- στόχος τους είναι η Μαρσέιγ και άλλος ένας σύλλογος στη Βραζιλία!