Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπακασέτας

Μπακασέτας: «Κάναμε την αυτοκριτική μας μετά το Κόσοβο»

Ο Τάσος Μπακασέτας υποστήριξε πως ήταν δική του πρωτοβουλία να πάνε να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μπροστά στους οπαδούς μετά το δικό του τέρμα και πως ήθελαν να δείξουν κόντρα στους Σκανδιναβούς πως ακόμα παραμένουν «ζωντανοί» για την πρόκριση. Επίσης θεωρεί πως αυτός και οι συμπαίκτες του παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και πως έδειξαν πως μπορούν να πετύχουν πολλά στη συνέχεια.

Αναλυτικά:

Τι τον έκανε να μαζέψει τους συμπαίκτες του στο γκολ: «Ήταν κάτι ομαδικό. Δεν ήταν πρωτοβουλία μου. Όλη η ομάδα το ζήτησε. Απλά, εγώ ήμουν κοντά και τους έπιασα. Πήγαμε όλοι να πανηγυρίσουμε στον πάγκο για να δείξουμε κάτι προς τα έξω. Εμείς είμαστε έτσι όπως μας είδατε».

Για το τι άλλαξε μετά το ματς με το Κόσοβο: «Ήταν δύσκολο ψυχικά. Κάναμε την αυτοκριτική και καταλάβαμε ότι κάτι κάνουμε λάθος. Είπαμε τι μπορεί να φταίει και μπήκαμε μέσα για να παίξουμε το τελευταίο ματς για να είμαστε ενεργοί. Δεν θέλαμε να τα παρατήσουμε, αλλά έπρεπε να το δείξουμε στο γήπεδο. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και χαρούμενος για τη νίκη.

Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να χάσεις τη συγκέντρωση. Δεν ‘πετάμε στα σύννεφα’, πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν το ρυθμό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι».

Για το μέλλον: «Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει πολλά. Το ποδόσφαιρο κρίνεται στη λεπτομέρεια. Εμείς χάναμε σε λεπτομέρειες. Αλλά, αυτά κάνουν τη διαφορά. Κάναμε αυτοκριτική και βελτιωθήκαμε».