Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λαπόρτα: "Θα μου άρεσε να μείνει... τζάμπα ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα"

Λαπόρτα: "Θα μου άρεσε να μείνει... τζάμπα ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα"

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κακή οικονομικά κατάσταση και σε δηλώσεις του ο Ζοάν Λαπόρτα αποκάλυψε πως είχε την ελπίδα ότι ο Λιονέλ Μέσι θα έμενε στην Μπαρτσελόνα… τζάμπα!

Αναλυτικά όσα τόνισε ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου:

“Με τον Μέσι δεν θύμωσα, διότι η κατάσταση ήταν μπλεγμένη. Φυσικά, υπήρξε απογοήτευση και από τις δύο πλευρές. Ξέρω ότι ο Μέσι ήθελε παρά πολύ να μείνει. Όλος ο κόσμος ήξερε ότι είχε μια πολύ καλή πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν. Δε σκέφτηκα καθόλου να κάνω πίσω διότι κανείς δεν μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τον σύλλογο. Και είχα την ελπίδα ότι την τελευταία στιγμή ο Μέσι θα έλεγε ότι θα έμενε και θα έπαιζε τζάμπα. Θα μου άρεσε αυτό. Αλλά δεν ήταν, βέβαια, δυνατόν να ζητήσουμε κάτι τέτοιο από αυτόν τον παίκτη”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Νεϊμάρ: “Δεν είχαμε τη δυνατότητα λόγω των αριθμών. Δεν είχαμε το περιθώριο. Κάναμε προσπάθεια, όμως η ενημέρωση που λάβαμε δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Μας είπε ότι ήθελε να φύγει. Όμως έμεινε. Το αποτέλεσμα της μη μεταγραφής του είναι καλό. Δε θα έλυνε το πρόβλημα που έχουμε τώρα”.