Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι πρώτες σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα κόντρα στην Άιντραχτ

Αν και δεν έχει κάνει ακόμα δοκιμές, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει τουλάχιστον δύο αλλαγές για το ματς της  ερχόμενης Πέμπτης με την Άιντραχτ σε σύγκριση με το παιχνίδι στη Γερμανία.

Οι έντεκα της ομάδας του Ολυμπιακού  στο ματς της Φρανκφούρτης ήταν οι: Βατσλίκ,  Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.  

Συγκριτικά με αυτούς τους έντεκα παίκτες ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται σχήμα με δύο διαφοροποιήσεις: εκείνη του Μπα αντί του τιμωρημένου Παπέ Σισέ. Η δεύτερη αφορά την κάλυψη του Μπουχαλάκη που εκτός απροόπτου θα είναι εκτός.

Η εκδοχή στο 4-2-3-1 μπορεί να είναι με Βατσλίκ τέρμα, άμυνα με Λαλά, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και δεκάρι τον Αγκιμπού Καμαρά. Στα άκρα Μασούρα με έναν εκ των άλλων διαθέσιμων εξτρέμ και φορ ο Ελ Αραμπί. Η δεύτερη… ανάγνωση είναι εάν επιλεγεί ο Κούντε στο κέντρο και μετατεθεί ο Αγκιμπού Καμαρά στα άκρα. Η μίνι έκπληξη πάντως θα είναι να ξεκινήσει βασικός ο Ονιεκουρού ή ο Λόπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ