Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Λίφτινγκ» στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει Σλόβαν

Αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης (19/8, 22:00) με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αφήνει στο χρονοντούλαπο το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ θα «σπάσει» και την τριάδα στο κέντρο.

Με τον Βατσλίκ να κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια, ο Μαρτίνς θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, ο οποίος θα έχει στο πλάι του είτε τον Μάρκοβιτς είτε τον Σισέ.

Στα δεξιά της άμυνας ο Λαλά θα πάρει τη θέση του Ανδρούτσου, ο οποίος είχε άσχημο βράδυ στη Βουλγαρία, με τον Ρέαμπτσιουκ να παραμένει αριστερά, μιας και δεν υπάρχει προς το παρόν άλλη επιλογή.

Στο κέντρο σε ρόλο δεκαριού θα παίξει ο Αγκιμπού Καμαρά, ενώ πιο πίσω του, στα χαφ, θα αγωνιστούν οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά.

Ο Ονιεκουρού ετοιμάζεται για να ντεμπουτάρει με τους ερυθρόλευκους στο Καραϊσκάκη, όντας στο ένα «φτερό» της επίθεσης, με τον Μασούρα στο άλλο και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ