Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Euro 2020: Συναγερμός στην Εθνική Ιταλίας ενόψει τελικού μετά από θετικά κρούσματα κορονοϊού

Euro 2020: Συναγερμός στην Εθνική Ιταλίας ενόψει τελικού μετά από θετικά κρούσματα κορονοϊού

Λιγότερο από 36 ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Euro με την Αγγλία (11/7, 22:00) και αναστάτωση επικρατεί στην Εθνική Ιταλίας, μετά την ενημέρωση για τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού.

Βέβαια, δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι -όπως και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι- έχουν εμβολιαστεί, αλλά για τρία μέλη των ΜΜΕ, τα οποία εργάζονται για τη «RAI» και ακολουθούσαν τους «ατζούρι» από την αρχή του τουρνουά, αφού αποτελούσαν μέλη της «φούσκας», στην οποία προετοιμάζεται η Ιταλία, είτε όταν βρίσκεται στο Κοβερτσιάνο της Φλωρεντίας είτε στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τρεις συγκεκριμένα βρέθηκαν στο Λονδίνο για τον αγώνα της Ιταλίας με την Ισπανία και οι δύο βρέθηκαν θετικοί στην Αγγλία, όπου βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ ο τρίτος επέστρεψε στην Ιταλία, όπου βρέθηκε θετικός.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, οι πιθανότητες να υπάρξει κρούσμα στην εθνική ομάδα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές είναι ελάχιστες λόγω των μέτρων, τα οποία βέβαια έχουν ήδη αυξηθεί ενόψει και του τελικού. Όπως η αλλαγή στις δηλώσεις των παικτών προς τους δημοσιογράφους, οι οποίες θα γίνουν μέσω βίντεο.