Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δεν βιάζονται στην ΕΠΟ για Φαν Σιπ

Δεν βιάζονται στην ΕΠΟ για Φαν Σιπ

Με τους αγώνες κόντρα στην Ισπανία (11/11, 21:45) και το Κόσοβο (14/11, 21:45) να απομένουν για να πέσουν τίτλοι τέλους στα προκριματικά του Μουντιάλ, η Εθνική θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες στο όνειρο.

Ωστόσο, εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που αποτελούν προτεραιότητα, στη γαλανόλευκη σύντομα θα προκύψει κι ένα θέμα σχετικά με το μέλλον του Τζον Φαν Σιπ.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού τεχνικού με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ στη συμφωνία υπήρχε και μία σχετική πρόβλεψη για το ενδεχόμενο που χρειαστεί να παλέψει η γαλανόλευκη στα μπαράζ του Μαρτίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, εξέφρασε την πρόθεση που φαίνεται να υπάρχει στις τάξεις της ομοσπονδίας, σε μία τοποθέτηση που σίγουρα ερμηνεύεται και ως μία κίνηση ψυχολογικής ενίσχυσης προς την ομάδα και τον Φαν Σιπ, πέρα από την πίστη που όντως υπάρχει, ενόψει και των κρίσιμων τελευταίων αγώνων που ακολουθούν.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομοσπονδία δεν βιάζονται να ανοίξουν το θέμα του προπονητή, έχοντας ως προτεραιότητα τα δύο παιχνίδια που απομένουν, παίρνοντας στη συνέχεια και αφού υπάρξει μία συνολική αξιολόγηση στο έργο του Ολλανδού, την απόφαση για το μέλλον του στον ελληνικό πάγκο.