Μετάβαση στο περιεχόμενο

BINTEO: Τυχερή ανατροπή για την Αγγλία, εντός έδρας νίκη για την Κροατία

Με ανατροπή και τον Μάουντ να σημειώνει ένα… τυχερό η Αγγλία επικράτησε με 2-1 του Βελγίου εντός έδρας. Έτσι η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκεϊτ ανέβηκε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου της League A, έχοντας εφτά βαθμούς έναντι έξι των «κόκκινων διάβολων». 

Oι Βέλγοι μπήκαν πολύ δυνατά και αφού στο 13’ δεν μέτρησε γκολ του Καράσκο, πήραν το προβάδισμα τρία λεπτά μετά με τον Ντάιερ να ανατρέπει τον Λουκάκου. Ο άσος της Ίντερ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έκανε το 0-1, ενώ λίγο πριν τη συμπλήρωση των είκοσι λεπτών, ο Μενιέ είχε καλή στιγμή με ένα βολ-πλανέ που πέρασε λίγο έξω.

Τα «λιοντάρια» στο 39’ ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο. Ο Μενιέ σε εκτέλεση κόρνερ έριξε κάτω τον Χέντερσον και ο Ράσφορντ από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  

Με μεγάλη δόση τύχης η Αγγλία προηγήθηκε στο 63’ όταν ο Τρίπιερ κατέβασε  με το κεφάλι την μπάλα για τον Μέισον Μάουντ, που έκανε το σουτ από αριστερά και αφού η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Αλντερβάιρελντ κατέληξε στα δίχτυα του Μινιολέ για το 2-1.  

Η Κροατία επικράτησε με 2-1 της Σουηδίας εντός έδρας στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου της League A. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32’ με τον Βλάσιτς, για να ισοφαρίσει στο 66’ ο Μπεργκ. Στο 84’ ο Κράμαριτς «χάρισε» στους δευτεραθλητές κόσμου τη νίκη. Στον πρώτο όμιλο της League A, Βοσνία και Ολλανδία αναδείχθηκαν  ισόπαλες χωρίς τέρματα με τους «οράνιε» να χάνουν έδαφος στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ