Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
24

Μέσι: «Κρατούσε αυτή τη στιγμή για μένα ο Θεός»

Έχοντας συνέλθει από τα δάκρια που ξέσπασε αμέσως μετά τη λήξη του τελικού του Copa America και την κατάκτηση του τροπαίου, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στους δημοσιογράφους και πάλι εμφανώς συγκινημένος μίλησε για τη στιγμή που περίμενε σε όλη του την καριέρα. Να σηκώσει ένα τρόπαιο με την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Το χρειαζόμουν. Το ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω κάτι με την εθνική μας ομάδα. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια, αλλά κάπως ήξερα ότι κάποια στιγμή αυτό θα έρθει. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Θεό που μου έδωσε αυτή τη στιγμή στη Βραζιλία με αντίπαλο τη Βραζιλία. Νομίζω ότι κρατούσε αυτή τη στιγμή για εμένα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Είναι τρελό. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη χαρά αυτή που αισθάνομαι. Πολλές φορές χρειάστηκε να φύγω λυπημένος από τέτοια παιχνίδια. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα μου έδινε τη χαρά αυτή ο Θεός. Και δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή. Αυτή η ομάδα πραγματικά το άξιζε και με το παραπάνω. Πραγματικά δεν νομίζω πως έχουμε καταλάβει τι έχουμε πετύχει, πέρα από το τρόπαιο που κατακτήσαμε. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα το θυμόμαστε όλοι και θα μείνει στην ιστορία. Κατακτήσαμε το τρόπαιο με αντίπαλο τη Βραζιλία στη Βραζιλία», κατέληξε.