Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ντόρμουντ πήρε το «δώρο» και χωρίς τον Χάαλαντ

Με γκολ του Μάρκο Ρόις πέντε λεπτά πριν το τέλος η Ντόρτμουντ λύγισε την αντίσταση της Στουτγάρδης με 2-1 και πλησίασε στον ένα βαθμό την Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή, χωρίς τον τραυματία Έρλινγκ Χάαλαντ. 

Η Ντόρτμουντ δείχνει να περνά το τεστ χαρακτήρα από την απουσία του σταρ της, αφού δείχνει ότι έχει αντοχές, βάθος και ποιότητα. Η Στουτγάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου έβαλε δύσκολα στους Βεστφαλούς, αφού «έσβησε» άμεσα το 1-0 του Μάλεν και μέχρι το 85ο λεπτό κρατούσε το 1-1.

Ο πιο πιστός στρατιώτης των γηπεδούχων όμως, ο Μάρκο Ρόις με ένα γκολ δικής του σπεσιαλιτέ και η ομάδα του Μάρκο Ρόζε πλησίασε ξανά στον βαθμό την Μπάγερν Μονάχου που γνώρισε χθες την δεύτερη φετινή της ήττα στο σπίτι της Άουγκσμπουργκ.

Επιστροφή στις νίκες για την Λεβερκούζεν που σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη τετράδα που επικράτησε με 1-0 επί της ελληνικής Μπόχουμ (βασικοί Λαμπρόπουλος και Σταφυλίδης) σε ένα παιχνίδι μαγική εικόνα με βάση την εικόνα του ματς, ενώ ανεβαίνει σταθερά η Γκλάντμπαχ που διέλυσε την Γκρόιτερ Φιρτ με 4-0.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga είναι:

Μπίλεφελντ – Βόλφσμπουργκ 2-2

(11’ Οκουγκάουα, 54’ πεν. Κλος – 62’ Βέγκχορστ, 63’ Νμέτσα)

Γκλάντμπαχ – Γκρόιτερ Φιρτ 4-0

(9’, 57’ Χόφμαν, 28’ Νόιχαους, 43’ Πλεά)

Λεβερκούζεν – Μπόχουμ 1-0

(4’ Αντλί)

Ντόρτμουντ – Στουτγάρδη 2-1

(56’ Μάλεν, 85’ Ρόις-63’ Μάσιμο)

Χόφενχαϊμ – Λειψία 2-0

(12’ Σαμασεκού, 68’ Νταμπούρ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ