Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπακασέτας

Αυτή η ομάδα έχει βάλει στο... μάτι τον Τάσο Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας κάνει «πράγματα και θαύματα» στην Τουρκία με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ. Το όνομά του ακούγεται έντονα στη μεταγραφική αγορά και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Τουρκία δεν θα αργήσει να φτάσει πρόταση στα γραφεία της από πιο προηγμένη ποδοσφαιρική χώρα.

Ενδεικτικό του κλίματος είναι το δημοσίευμα της «Hurriyet» που αναφέρει πως στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μπακασέτα δεν αποκλείεται να κάνει δυναμικό μπάσιμο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θέλει να ενισχυθεί στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της και κοιτά την περίπτωση του Έλληνα άσου, για τον οποίο σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ είχε ενδιαφερθεί και όταν ο «Μπάκα» αγωνιζόταν στην Αλάνιασπορ.

Έτσι η Σπόρτινγκ δεν αποκλείεται να κινηθεί για τον παίκτη. Ο Μπακασέτας έχει υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών (έως και το καλοκαίρι του 2024 δηλαδή), περνάει πολύ καλά στην ομάδα του, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως η Τραμπζονσπόρ έχει βάλει ρήτρα 12 εκατομμυρίων ευρώ στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Να σημειώσουμε πως η Αλάνιασπορ έχει 20% των δικαιωμάτων του παίκτη, ποσοστό όμως που ενεργοποιείται μόνο αν η ενδεχόμενη μεταγραφή ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.