Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γούτας

Αυτή η μεγάλη ομάδα της Τουρκίας έχει βάλει στο... μάτι τον Γούτα

Η σεζόν για τον Δημήτρη Γούτα, εξελίσσεται εξαιρετικά. Ο 27χρονος Έλληνας στόπερ που αγωνίζεται στην Τουρκία με τα χρώματα της Σίβασπορ, πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του. Μετρά ήδη 9 εμφανίσεις και μάλιστα έχει καταφέρει να σκοράρει 4 φορές. Αριθμός υπερβολικά μεγάλος για στόπερ.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023 και ήδη λεπτομέρειες για το πως μπορούν να τον κάνουν δικό τους, έχουν αρχίσει να αναζητούν διάφορες ομάδες. Όπως λένε στη γειτονική χώρα, μία από αυτές είναι και η Γαλατασαράι!

Ο Φατίχ Τερίμ έχει ξεχωρίσει τον υψηλόσωμο Έλληνα στόπερ. Και θα ήθελε να τον πάρει στην Κωνσταντινούπολη και στη Γαλατά. Φυσικά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Η Σίβασπορ δεν θα τον δώσει με λίγα χρήματα, οπότε τίποτα ακόμη δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.

Πάντως ο Ιανουάριος αναμένεται να έχει ενδιαφέρον για τον Γούτα. Καθώς και η ομάδα του θα προτιμήσει να τον παραχωρήσει τώρα που έχει τη διαπραγματευτική ισχύ, καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.