Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με συμπαίκτριά της η Μάρτα! (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με συμπαίκτριά της η Μάρτα! (ΦΩΤΟ)

Τον αρραβώνα της με συμπαίκτριά της, Τόνι Ντεϊόν Πρίσλεϊ, ανακοίνωσε η πασίγνωστη παίκτρια ποδοσφαίρου, Μάρτα Σίλβα.

Πιο συγκεκριμένα, η 34χρονη Βραζιλιάνα, η οποία έχει αναδειχθεί έξι φορές κορυφαία παίκτρια του κόσμου, είναι σε σχέση με την αμυντικό των Ορλάντο Πράιντ από το 2019.

«Αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο της ιστορίας που γράφουμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάρτα σε ανάρτησή της μαζί με τη σύντροφο της ζωής της.

Να τονιστεί πως οι φωτογραφίες τους κοινοποιήθηκαν από τον επίσημο λογαριασμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA με ένα μήνυμα που απευθύνεται στους φιλάθλους: «Θέλατε κάποια καλή είδηση για να ξεκινήσει το 2021; Την έχετε ήδη».


 

Η 34χρονη Βραζιλιάνα, που έχει αναδειχθεί έξι φορές κορυφαία παίκτρια του κόσμου, είναι σε σχέση με την αμυντικό των Ορλάντο Πράιντ από το 2019.

«Αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο της ιστορίας που γράφουμε μαζί», ανέφερε η Μάρτα σε ανάρτησή της στο Instagram μαζί με τη σύντροφο της ζωής της.

Οι φωτογραφίες τους κοινοποιήθηκαν από τον επίσημο λογαριασμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA με ένα μήνυμα που απευθύνεται στους φιλάθλους: «Θέλατε κάποια καλή είδηση για να ξεκινήσει το 2021; Την έχετε ήδη».